Samenwerking met A I R – Ademcoaching

nieuwsbanner_samenwerking_air

Tijdens de cursus Runningtherapie werd het thema ‘ademhaling’ kort besproken. Na het lezen van het boek ‘Verademing’ van Bram Bakker en Koen de Jong, is voor ons het belang van een goede ademhaling duidelijk geworden. Iemand die tegen de wind in fietst ademt gemiddeld 18 keer per minuut. Toch zijn er mensen die in rust ook 18 keer ademen, en hun lichaam op die manier uitputten.
We geloven dat een combinatie van Runningtherapie en Ademcoaching veel lichamelijke klachten kan bestrijden en voorkomen. Daarom zijn we erg blij met de samenwerking met Belia Visser-Staat van A I R – Ademcoaching in Rijsoord. Zij ondersteunt en begeleidt mensen met lichamelijke klachten en het is haar missie om mensen die altijd moe zijn, bijvoorbeeld door ME, CVS of een Burn-out, te helpen om weer mens te worden zodat ze weer kunnen leven zoals het leven is bedoeld. ‘Vrijwel alle chronisch vermoeide mensen hebben een versnelde ademhaling in rust. Deze versnelde ademhaling leidt tot een verhoogde verbranding en uiteindelijk tot totale uitputting.’ 

Belia verzorgt onder andere de rustmeting en inspanningmeting: je krijgt een speciaal voor jou gemaakt trainingsadvies zodat je deel kunt nemen aan Runningtherapie met de juiste hartslag. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.air-ademcoaching.nl.